ZAKELIJK

     240_f_102465818_6ovz23deyccujxsd7n9wum8isz12ggjc     
U wilt een training, activiteit of feest organiseren voor uw personeel, maar u heeft uw handen vol aan uw dagelijkse werkzaamheden? 
Of u verwacht dat uw personeelsvereniging behoorlijk wat tijd kwijt zal zijn aan de organisatie van een geslaagd bedrijfsevenement?

 PLAN@Vrouwenpolder helpt u graag met de organisatie!

Hoe werkt PLAN@Vrouwenpolder?
U maakt geheel vrijblijvend een afspraak om uw verwachtingen ten aanzien van uw evenement te bespreken. Tijdens het gesprek komen zaken aan de orde als het doel van uw evenement, het aantal deelnemers of genodigden, het beschikbare budget en de herinnering die u bij uw deelnemers of genodigden wilt achterlaten.

Na dit gesprek heeft PLAN@Vrouwenpolder helder wat uw verwachtingen zijn en wordt een passende offerte opgesteld. Deze offerte bestaat, afhankelijk van uw wensen, uit één of twee uitgewerkte voorstellen. Vanzelfsprekend is de offerte slechts een eerste voorstel en kan deze tot in de puntjes worden aangepast aan uw wensen. Na goedkeuring zit uw werk erop en gaat PLAN@Vrouwenpolder aan de slag om alles precies uit te voeren zoals vooraf met u is afgesproken.

Tijdens de dag van het evenement is PLAN@Vrouwenpolder aanwezig om erop toe te zien dat uw evenement verloopt zoals is afgesproken.

 +31623182881

Stuur een mailtje
Volg PLAN@ op Facebook
Ga naar mijn LinkedIn profiel